Könyvajánló: Bexi: Késtél

A Késtél a Bexi sorozat első kötete, amely főszereplője egy 17 éves gimnazista lány(Budai Rebeka), Beki. Beki 16 évesen egy videót posztolt barátja, Geri falára, amelyben arról énekel, hogy késett. Ez az egész egy poénnak indult, de annyira tetszett a felhasználóknak a dal, hogy mindenki megosztotta az ominózus videót. Így történt az, hogy a poszt egy tetoválóművészből lett zenei menedzser közösségi falán landolt, aki állítása szerint "a netről kukázta ki" Bekit. A menedzser neve pedig...ööö Na jó, lehet, egyesek számára furcsa lesz ez a név, de ez van. Körte. Kérdezhetik, hogy most meg mi ütött belém? Eddig a menedzserről beszéltem, most pedig valamilyen körtéről hadoválok. Nem. Körte és a menedzser egy és ugyan az. A menedzser neve Körte. De térjünk is vissza az eredeti témához. Bekinek hamarosan lemezszerződése lett, minden rádió az ő dalait játszotta, konkrétan a csapból is ő folyt. Ki nem lenne így boldog? Hírnév, rajongók, koncertek, turné... Az átlagember azt mondaná ez maga az álom 17 évesen. De Bekivel nem ez történt. Mivel zenesuliba járt, a többiek nem igazán rajongtak azért, hogy neki összejött. A Késtél előtt volt barátja, barátai, bandája... De az álma, miszerint híres énekesnő lesz továbbra is álom maradt. A Késtél után nem volt barátja, barátai, bandája... Azonban álma valóra vált. De megérte ez? Hamar kiderült, hogy igen. ugyanis egyik nap egy srác lépett be a szobájába. Beki azt hitte ő is csak ki akarja használni és mindenféle termékeket és dedikált kártyát akar szerezni. De nem. Mint később kiderült évfolyamtársak voltak.  Ez azért érdekes, mert Beki egyszer sem látta a suliban, ameddig nem lett magántanuló. A neve Anti (Antal), aki hamarosan a legjobb barátja lett. Az egyetlen barátja.

Képtalálat a következőre: „késtél”

 Körtének nem Beki volt az egyetlen menedzseltje, a háromfős banda neve, Fogd Be Aszád. Ötletes, nem? Viszont a becenevek még inkább azok. Bogyó, Puding és Pepe. Ők is Beki barátai lettek, már az első találkozásnál.

 A Pop/rock sztár leszek! című műsorban a duettestbe hívták Bekit vendégelőadónak az évad legesélyesebb előadójához, Nagy Márkhoz. Elfogadja a lehetőséget, hiszen 2 millió néző előtt mondják be második lemezének megjelenését. Azért neki is kell egy kis reklám.A lány először Márk közösségi profilját nézi meg. Szinte óránként tölt fel magáról képeket, a rajongóit Márkereknek nevezi, tipikus egoista, önimádó szépfiú. Bekivel első találkozásnál ,már ki nem állhatják egymást. De ez még változni fog egy kicsit. És Geri is bekavar.

 Leiner Laura másik sorozata. Egyszerűen nem tudok mit mondani rá. Fantasztikus. Még több olyan közhelyet mondhatnék, mint zseniális, letehetetlen, de nem teszem mert felesleges. Az egyetlen említésre méltó dolog az az, hogy elmondja, vallójában , milyen is a celebélet.

Mindenkinek nagyon ajánlom! Ízlelgesse, kóstolgassa, de legfőképpen OLVASSA!

 SZEMÉLYES VÉLEMÉNY: Nekem azért nőtt nagyon a szívemhez ez a könyv, mert nagyon őszintén beszél a mai "celebek" életéről. Nem mindig cukormáz és csillogás, ahogy a legtöbben azt képzelik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Könyvajánló: Időfutár: A körző titka

Ételajánló: Jeges süti