Könyvajánló: A Szent Johanna gimi

A Szent Johanna gimi-mint már a nevéből is kiderült- egy gimnazista lány éveit mutatja be. A gólyatábort kihagyta, ami utólag szerinte nagy hiba volt. Senkit nem ismert, senkit nem izgatott, hogy van egy ismeretlen arc. A lány, Reni mindig is különc volt. Olvasott, méghozzá nagyon sokat.
Képtalálat a következőre: „szent johanna gimi”Nem akarom elmondani az egész sorozat történetét, azt Leiner Laura már megtette, csupán annyit mondok, hogy ez a sorozat engem is rabul ejtett. Minden van benne amire egy tinédzser vagy egy gimnazista vagy bárki vágyik. Szerelem, kaland, álom, élet, fordulat, tévedés, verseny, vágyakozás, indulat.
A sorozat részei egytől-egyig izgalmas, elhihető és mindennapi. Minden korosztálynak ajánlom, mert ez tényleg mindenkiről szól.



Leiner Laura egy igen fiatal, de annál tehetségesebb író, és kora révén elég sokat tud a gimnáziumi életről. Nem valószínű, hogy létezik egy olyan osztály vagy egy olyan iskola, mint amit a könyvben olvasunk, de abban szerintem mindenki egyet ért, hogy az maga lenne a csoda.

Tudom már biztos száz meg száz véleményt tettek közzé e sorozattal kapcsolatban, de remélem épp elég kedvet kapott hozzá mindenki. Ízlelgesse, kóstolgassa, de legfőképpen OLVASSA.

Személyes vélemény: én azért szeretem és áll nagyon közel a szívemhez ez a sorozat, mert elképzelhető, valóságos, nem légből kapott és lehetetlen, hanem igaz.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Könyvajánló: Időfutár: A körző titka

Könyvajánló: Bexi: Késtél

Ételajánló: Jeges süti