Könyvajánló: Időfutár 2: A királynő palástja

Hová tűnt Hanna? De még jobb kérdés, hogy mikor van? A válasz Selmecbányában, 1795-ben. Ja, várjunk, ez a terv volt. Helyette Selmecbányában, 1791-ben értek földet egy bányában. És a sors különös egybeesése, hogy pont oda érkeztek, ahol gyártották azt a gépet, amit megláttak a kaland kezdetén. Na, mindegy. Hanna nem volt eszméleténél, s mikor kihúzták a bányából, egy helyes férfi arc közeledett felé, és, mint utóbb kiderült azzal a feltett szándékkal, hogy szájból- szájba lélegeztet. Ez kicsit váratlan volt. De az elkövetkezendő pár perc rátett még egy lapáttal. Sándor ekkor mondta el Hannának boldogan, hogy kb. 220 évet utaztak vissza az időben. Sokk. Ez következett, persze jogosan.
 Eközben 2012-ben Tibi és Zsófi Hanna után nyomoztak elsőre sikertelenül. Egész nyáron 200 éves dokumentumokat böngésztek, amelyeken Hanna üzenhetett. Sajna vagy nem sajna Szabikát, Edinát és Ervin cicát is be kellett vonni a titokba a zombi vécé miatt. Szabika a szülinapját áldozta a nyomozásért. Plusz egy egri út, mínusz egy teló. Na, mindegy. Egy mindkét értelmében hosszú út után, végre rátaláltak Hanna 1791-ben írt naplójára a KIRÁLYNŐ PALÁSTJÁnak egy titkos zsebében. És ez a napló sok izgalmat rejteget.

Az Időfutár 2. része is kitett magáért és ugyanannyira izgalmas, mozgalmas és vicces történet lett, mint az előző rész. Csak lett plusz egy írónk. "Üdvözöljük" Vészits Andreát ebben a bűvös körben!                                                                       
 SZEMÉLYES VÉLEMÉNY: A könyv felülmúlta önmagát, mert megütötte jó erősen azt a mércét, amelyet elődje felállított.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Könyvajánló: Időfutár: A körző titka

Könyvajánló: Bexi: Késtél

Ételajánló: Jeges süti